Bestellen

U kunt langs komen in onze showroom aan de Nijverheidsweg 24 B te Soest om de collectie te bekijken of een kunstwerk via deze website bestellen. Ziet u iets moois? Stuur dan een email en bestel een kunstwerk. U kunt ons ook bellen op 06 13237687 of (035) 6023359 om de mogelijkheden te bespreken voor bezorging aan huis en de daarbij behorende service.Hoe kan ik een artikel bestellen?

Maak van het kopen van kunst aan de muur een persoonlijke ervaring. Ervaar het gemak van kunst kopen bij kunstaandemuursoest.nl. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar kunstaandemuursoest voor staat.


Snelle persoonlijke aflevering

Ophangservice

Veilig betalen

Hoe plaats ik een bestelling?

Wanneer u een artikel heeft uitgezocht klikt u op bestellen. Vervolgens typt u uw gegevens en het gewenste artikelnummer.

Als u op verzenden drukt wordt er een mail naar ons verzonden met uw verzoek. Wij gaan dan kijken of het kunstwerk nog beschikbaar is en zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om afspraken te maken over de levering en betaling.Heb ik een artikel gereserveerd zodra ik een mail verzonden heb?

Het versturen van een e-mail betekent geen reservering van het kunstwerk. Zodra u een bevestiging heeft ontvangen kunt u er van uit gaan dat het kunstwerk voor u is gereserveerd.Hoe weet ik of mijn bestelling gelukt is en wanneer ik deze kan verwachten?

Uw bestelling wordt door ons per e-mail bevestigd. Nadat wij contact met u hebben opgenomen over de leverdatum en betaling zullen wij dat tevens per e-mail bevestigen.Hoe kan ik betalen?

U kunt uw kunstwerk op verschillende manieren betalen, namelijk:


Betalen vooraf

In een bevestigingsmail sturen wij u de factuur met daarin het bedrag en het rekeningnummer.Betalen bij afleveren

In overleg kunt u ook betalen bij afleveren. Dit is wel zo veilig en vertrouwd.Bezorgen

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op en spreken met u een datum en tijd af waarop we het kunstwerk komen afleveren en desgewenst komen ophangen.Een bestelling plaatsen? Kom langs bij onze showroom, klik hier of bel direct met 06 13237687 of 035 6023359.